Loopbaanadvies

In een loopbaanadviestraject staan jouw kwaliteiten en potentieel centraal. Door je bewust te maken van deze waarden, kun je ook beter richting geven. Loopbaanadviseur Laurens Melein bespreekt met jou hoe jij als professional verder wilt en wie je wilt zijn op de arbeidsmarkt. Hij begeleidt je bij het zelfstandig bereiken van je doelen, door bijvoorbeeld aansluiting te zoeken in een netwerk. Ook het opstellen van een professioneel cv en LinkedIn profiel maakt onderdeel uit van loopbaancoaching.

Coaching

Een coachtraject is maatwerk. Het is een intensief, maar waardevol traject. Gericht op jouw persoonlijke vraagstuk. Samen met coach Laurens ontdek je wat jouw vraagstuk daadwerkelijk inhoudt, wat je belemmeringen en struikelblokken zijn, en wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Laurens werkt met meerdere instrumenten om je in beweging te brengen. Al na een aantal sessies ervaar je verandering. Het traject eindigt wanneer je doelen behaald zijn en jij een positief resultaat ervaart.


Groepstraining

Training is gericht op het concreet en praktisch aanleren van vaardigheden en het ontwikkelen van competenties.
Voorbeelden van Ontwikkellink-trainingen zijn:

• omgaan met verandering en verlies
• netwerken
• solliciteren
• cv opstellen
• social media training
• zelfpresentatie (elevator pitch)
• klantgericht zijn

Interim-management

Tijdelijk behoefte aan extra handen om personeelsklussen te klaren? Ontwikkellink biedt de juiste vervanging bij het uitvoeren van projecten op het gebied van personeel en organisatie. Laurens Melein is een allround ervaren coach, loopbaanadviseur, trainer en manager. Vakmanschap voor bepaalde tijd! En zonder verplichtingen op de lange termijn.

Geïnteresseerd in een van de diensten van Ontwikkellink?