Referenties

Inge (Klant in zorgsector, hbo-verpleegkundige)

Mede dankzij Laurens heb ik het vertrouwen gekregen om een grote verandering te maken in mijn loopbaan. Laurens voelde goed aan wat mijn vraag precies was en heeft me aan het werk en aan het denken gezet over wat ik eigenlijk wilde en zocht. Door samen te praten over hoe ik dat kon bereiken, heb ik stappen durven zetten. Inmiddels ben ik aan mijn nieuwe avontuur begonnen en dat voelt ontzettend goed, nogmaals dank daarvoor Laurens!

Erik (HR-manager, direct leidinggevende)

Enkele jaren geleden heb ik Laurens leren kennen als een zelfstandige loopbaancoach. In de rol van loopbaancoach is hij ook gestart bij het CJIB binnen het Employability Center. Laurens heeft vanuit deze rol mooie resultaten bereikt door medewerkers te prikkelen en in beweging te krijgen. Niet per se buiten het CJIB, maar wel in beweging. Laurens maakt gemakkelijke contact en krijgt snel vertrouwen in zijn rol als coach. Hij is nieuwgierig, betrokken, open en integer. De laatste periode heeft Laurens zich ook verder ontwikkeld als trainer. Ook met deze vaardigheden voegt hij waarde toe bij het CJIB. Kortom Laurens is een fijne collega en professional met een forse gereedschapskist!

Gijs (Klant in het onderwijsdomein, stage coördinator)

Met oprechte interesse heeft Laurens mij op een rustige, sturende en persoonlijke manier begeleid. Tijdens het loopbaancoach traject heeft hij mijn laten inzien waar ik echt voor sta en wat mijn innerlijke overtuigingen zijn. Zijn begeleiding en ondersteuning waren voor mij van grote waarde om tot mijn nieuwe baan te komen. Het heeft mij weer vertrouwen en nieuwe inzichten gegeven over mij als persoon. Ik heb hierdoor een switch kunnen maken van de zorg naar het een baan als stage coördinator in het onderwijs bij VSO Talryk in Drachten. Ik kijk terug op een zeer waardevol traject.

Arno (Klant in overheidssector, adviseur planning en control)

Laurens is een energieke kerel die snel kan inschatten wie hij voor zich heeft. Hij kan vervolgens ook een aantal (denk)richtingen meegeven en komt met interessante vacatures.
Natuurlijk moet je zelf bewegen, maar Laurens heeft daar zeker aan bijgedragen. Dit alles heeft geresulteerd in een mooi nieuw avontuur bij een andere werkgever.

Akke (Collega in zorgsector, loopbaanadviseur)

Laurens heb ik ervaren als een enthousiaste, open en inspirerende collega bij wie ook gezonde humor niet ontbreekt. Met gedrevenheid en in goede samenwerking heeft hij zich binnen Alliade ingezet bij verschillende projecten en loopbaanadvies voor medewerkers, leidinggevenden en P&O adviseurs. Als Laurens ergens aan begint wil hij snel tot resultaten komen, hij legt makkelijk contact, is communicatief en zichtbaar. Laurens is een prettige gesprekspartner,
waarmee ik goed kon sparren om samen onze plannen uit te werken. Daarbij pakt hij er regelmatig theoretische werkvormen bij die hij graag visualiseert. De rol van coach en trainer past hem goed en met zijn kennis en ervaring kunnen cliënten maar ook collega’s rekenen op zijn professionele ondersteuning.

Wichard (Klant in zakelijke dienstverlening, transitie manager)

Ik heb Laurens leren kennen als een professionele coach die nuchter in het leven staat met een gezonde dosis humor. Hij helpt jou richting te geven aan je vraagstuk en weet hierbij een passende weg te vinden. Hij gaf mij persoonlijk het juiste zetje om vanuit de “ja maars” tot concrete besluiten te komen in mijn loopbaan. Waarvoor dank.

Laura (HR-manager, direct leidinggevende)

Laurens is een zeer enthousiaste en betrokken mobiliteitsadviseur. Binnen korte tijd heeft hij de organisatie van PostNL eigen gemaakt en heeft hij snel goede resultaten geboekt. De dynamische organisatie waarbinnen wij beide werkzaam zijn geweest is regelmatig onderhevig geweest aan grote veranderingen. Laurens weet zich hier als geen ander goed in te bewegen. Hij weet snel het vertrouwen van zowel de medewerkers als het management te winnen waardoor hij hen op een goede manier kan ondersteunen bij hun loopbaanvraagstukken. Daarnaast is Laurens een expert op het gebied van Social Media en heeft hij zijn collega's hier genoeg over bij weten te brengen. Kortom: een prettige collega met wie het fijn samenwerken is!